5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Sevdiklerimiz beyninde köstek olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sayesinde sizler sinein yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği sahip olmak kucakin vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasar çizim üste elementlere karşı kayırma sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tekmil bünyelarda en azca 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca binalarda bulunacak eş adetsına bentlı olarak yangın merdiveni çıkış skorsı da arkaış gösterecektir.

Strüktürların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına mezuniyet verilmektedir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da beis olur. Bu sayede, yangının yaratması Yangın Çıkış Kapısı muhtemel iktisadi etkilerini en aza indirir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

İemtia edildikleri malzemelerin bütün ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedili hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile ziyadesiyle önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Tamlanan bu devran dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu konuda titiz edinmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page